Wat doen wij?

Wij kunnen echt overal spelen, spelen alle stijlen en hebben ook altijd zin om te spelen. Hierdoor kom je ons dan ook vaak tegen op:

  • concerten
  • muzikale evenementen
  • plechtigheden en feestelijkheden

Lekker luisteren?

Regelmatig geven we concerten, waarbij we de programmering aanpassen aan de concertlocatie en de sfeer van het concert.

Dat betekent dat een concert soms heel klassiek getint kan zijn en een andere keer juist meer een ‘lichte’ invulling kan hebben, waarbij er voornamelijk pop, jazz en filmmuziek gespeeld wordt .

Ook nodigen we een enkele keer muzikale gasten uit, vocale of instrumentale solisten.

Eens wat anders!

Naast onze concerten worden we ook regelmatig gevraagd om evenementen, feestelijkheden en plechtigheden muzikaal op te luisteren, waarbij we ons programma aanpassen aan de sfeer van de gelegenheid en de wensen van de verzoeker.

Brass-it! is toch weer eens wat anders en verrassender dan een toetsenist op een receptie of een organist bij een bruiloft!

Ook koren weten ons te vinden als er muzikale begeleiding of een intermezzo nodig is tijdens een concert.

Geen plek te gek

Het grote voordeel van Brass-it! is dat we zeer flexibel zijn en letterlijk op bijna elke locatie kunnen spelen die gewenst is: in het bos, op de boot, in de trein, in de huiskamer, in de achtertuin…geen plek te gek!

IMG_2177

Doe een wens of geef een muzikaal cadeau!

Misschien wil je je vader op zijn 65e verjaardag wel verblijden met een muzikale herinnering, of misschien wil je je geliefde op jullie trouwdag wel verrassen met een muzikale ode: onze ‘huisarrangeur’ Jeroen kan samen met Brass-it! de meeste muzikale wensen in vervulling doen gaan.