Zoek je muziek..? BRASS-IT!

BRASS-IT! is een ideaal muzikaal ensemble voor elke gelegenheid.. Door onze gevarieerdheid, veelzijdigheid en flexibiliteit kunnen wij prima uit de voeten op concerten, recepties, plechtigheden, evenementen,etc. De redenen zijn simpel: zeg waar we moeten zijn en we kunnen er spelen, we hebben altijd een passend programma en het is een keer wat anders dan een popbandje, jazz combo of een pianist!

Muzikaal gevarieerd, veelzijdig en flexibel.
Door het brede repertoire hebben wij altijd een passend programma voor de betreffende gelegenheid (zie repertoire ). Of het nu gaat om concerten, het begeleiden van solisten/koren, het verzorgen van achtergrond muziek of de muzikale omlijsting bij plechtigheden/herdenkingen, wij hebben het!

Wij stellen graag een programma voor je samen, maar je kan het natuurlijk ook in samenspraak met ons helemaal naar je eigen hand zetten. En zit het nummer niet in ons repertoire of wil je het aangepast hebben, dan kunnen wij daar natuurlijk altijd voor zorgen!

Praktisch.
Doordat wij een akoestisch koperensemble zijn, bestaande uit  5 personen, kunnen wij overal spelen.  Wij kunnen ons makkelijk aanpassen aan de verschillende ruimtes. Of het nu buiten in het bos is, in de kerk of in de huiskamer, wij kunnen er uit de voeten!!

IMG_2177

Een gevarieerd koper-ensemble